Nové

Kniha - Haluška: Výroba uherského salámu a uherských specialit

120 Kč
DPH sazba
0 %
Cena bez daně
120 Kč
Katalogové číslo
VUSUS
Dostupnost
skladem

Belo Haluška sepsal tuto brožuru v roce 1939 a vydal ji vlastním nákladem.

Příručka obsahuje podrobný popis výroby uherského salámu, počínaje výběrem a úpravou suroviny, sekáním masa, narážením díla do střev, uzením salámu studeným kouřem, jeho sušením a zaplísněním. Podrobně jsou popsány závady, které mohou při výrobě nastat a jejich příčiny.

Ve druhé části popisuje autor výrobu dvou druhů klobás a pěti druhů slaniny.

Více informací

Popis


Knihu zakoupíte s originálním podpisem Mistra Málka

Upozornění!
Všimli jsme si, že máte vypnutou podporu javascriptu.
Pro správné fungování a lepší uživatelský zážitek Vám doporučujeme tento plugin opět povolit.

Přejete si dostávat novinky, akce nebo články z našeho světa?

Odebírej náš Newsletter a dostávej všechny informace každý měsíc.